Στο «Kerkini’s Meat & Grill» (έναν καλαίσθητο, πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο στο κέντρο), όπου το κρεοπωλείο «επικοινωνεί» με την ψησταριά, συνδυάζονται η καλή γνώση τού κρέατος και η ακόμη καλύτερη πρώτη ύλη με τη σωστή τεχνική ψησίματος. Στον κατάλογό του θα βρούμε επιλογές από βουβαλίσιο κρέας από την Κερκίνη, ένα κρέας πολύ πιο υγιεινό από τα υπόλοιπα κόκκινα κρέατα, πλούσιο σε σίδηρο και πρωτεΐνη και, παράλληλα, με πολύ χαμηλά λιπαρά και χαρακτηριστική, πλούσια γεύση. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα – βρήκαμε εξαιρετικά γευστικές επιλογές το βουβαλίσιο κεμπάπ, καθώς και το λουκάνικο – είτε ψημένα επιτόπου είτε αγορασμένα από το κρεοπωλείο, για να τα ψήσουμε στο σπίτι. The Citymag tip: όλες οι βουβαλίσιες προτάσεις, εκτός από μερίδες, βγαίνουν και σε τυλιχτό.
