Τα σουτζουκάκια στον «Κρόνο Παρά Θίν’ Αλός» είναι ακόμη ένας σημαντικός λόγος να ανοίξει ξανά η εστίαση… Ίσως να είναι σημαδιακό, αλλά το τελευταίο γεύμα μας έξω, πριν από την επιβολή τού lockdown, έγινε στον «Κρόνο», στην περιοχή τής Νέας Κρήνης (υπάρχει ασφαλώς και η ιστορική ταβέρνα «Κρόνος» στο Ντεπό), με τα σουτζουκάκια να πρωταγωνιστούν στην παραγγελία μας (και με τη γεύση τους να παραμένει ζωντανή στο στόμα μας, ώσπου να τα απολαύσουμε ξανά). Τα σουτζουκάκια τού «Κρόνου» αποτελούν την επιτομή τού comfort food, ένα οικογενειακό φαγητό αγάπης. Δεν είναι μόνο τα φρέσκα, ισορροπημένα υλικά τής συνταγής, που εδώ και 50 χρόνια δεσπόζει στη γαστρονομική σκηνή τής Θεσσαλονίκης, αλλά και το μαεστρικό ψήσιμό τους στη σχάρα, που τα κάνει ζουμερά και λαχταριστά το εσωτερικό και τραγανά στο εξωτερικό τους.
