Όταν ένα πιάτο βρίσκεται στον κατάλογό σου επί 10 χρόνια (και παραμένει όσες φορές κι αν ανανεωθεί η κάρτα), τότε εύκολα μπορείς να συμπεράνεις ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ορεκτικά σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Ο λόγος για τα καραμελωμένα μανιτάρια (πορτομπέλο και σαβινιόν) με σόγια, ούζο, δεντρολίβανο και σκόρδο στη «Μασσαλία». Η ονομασία τού πιάτου, βέβαια, αποκρύπτει από το κοινό δύο εξαιρετικά χαρακτηριστικά του: το ότι περιέχει λίγο καυτερό μπούκοβο, που το κάνει όσο πικάντικο χρειάζεται, αλλά και το ότι η θεσπέσια (και λίγα λέμε) σάλτσα, στην οποία σερβίρονται, είναι τέτοια σε ποσότητα, ώστε να βουτήξει όλη η παρέα από μία φέτα ψωμί…
