Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επισκεφθείτε τη «Θράκα της Αιγαίου»… Ο βασικότερος είναι το θεσπέσιο κοντοσούβλι (χοιρινό και κοτόπουλο), που ψήνεται στα κάρβουνα: είναι απίστευτα γευστικό και λιώνει στο στόμα. Για να είμαστε δίκαιοι, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο κατάλογος είναι γεμάτος από πολύ δυνατές επιλογές σε κρεατικά: για τους παραδοσιακούς foodies υπάρχουν το δημοφιλές κοκορέτσι και τα αγαπημένα παϊδάκια. Δυνατές επιλογές είναι, επίσης, η μοσχαρίσια μπριζόλα και το κοτόπουλο σχάρας, ενώ δεν λείπουν το σουβλάκι (χοιρινό και κοτόπουλο), η πανσέτα, αλλά και το μπιφτέκι λαχανικών, για όποιον δεν προτιμά το κρέας. Όλα σε εξαιρετικές τιμές, ιδανικές ποσότητες και με φιλικό και εξυπηρετικό σέρβις.
