Τρώμε πολλή πίκρα με τον κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα και έχουμε περισσότερη ανάγκη από οποτεδήποτε άλλοτε για κάτι γλυκό. Η ιδέα μάς ήρθε ενώ περνούσαμε προ ημερών από τον «Αλεξούδα», στην Κασσάνδρου: μπαμπαδάκι αφράτο και σιροπιασμένο, μυρωδάτο και πεντανόστιμο. Μετά από ένα τέτοιο κέρασμα, πώς να πάει άσχημα η μέρα;
«Μπουρέκι» γλύκας από τον «Αλεξούδα»
όμικρονγιώτα: ένα έργο για τη μοναξιά και τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων
Citymag
13 Ιανουαρίου 2025