…και έβγαλε στον πεζόδρομο της Αριστομένους τραπέζια έξω, ανανεώνοντας την «όρεξή» μας για μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική βόλτα. Ο πάντοτε δημιουργικός κατάλογος της «Νέας Φωλιάς», με ωραίους μεζέδες και λαχταριστές προτάσεις από πιάτα μεσογειακής κουζίνας, περιλαμβάνει και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις των τυροκομικών. Ξεχωρίσαμε τους λαχανοντολμάδες στη σχάρα γεμιστούς με θράψαλο, αβγοτάραχο Μεσολογγίου, σος λεμονιού και αγριομάραθου και κρέμα καρότου, καθώς και τις χυλοπίτες με μανιτάρι, τρούφα Χαλκιδικής, καπνιστή πανσέτα Καρδίτσας και παλαιωμένη γραβιέρα Ηρακλείου. Σίγουρη επιλογή (και σταθερή αξία), ένα πιάτο που σύστησε (και καθιέρωσε) τη «Νέα Φωλιά»: η σπαλομπριζόλα στη σχάρα με μανιτάρια πλευρώτους. Μπουκιά και συχώριο…
«Νέα Φωλιά»: Τραπέζια έξω, λοιπόν
Στέλιος Βραχνής: Η δυσκολία με γοητεύει στην τέχνη και στη ζωή
Citymag
7 Οκτωβρίου 2024
Ενας αιώνας του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη ξεδιπλώνεται μέσα από μια έκθεση στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Citymag Newsroom
6 Οκτωβρίου 2024
Δημοφιλή