Η «Νέα Κληματαριά» συνεχίζει την ιστορία τής καλής, παραδοσιακής ταβέρνας, με το κρέας σε ρόλο πρωταγωνιστή σε κλασσικές επιλογές στη σούβλα ή στη σχάρα. Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε το ζουμερό και αφράτο γεμιστό μοσχαρίσιο μπιφτέκι και τον ξεροψημένο γύρο. Το πιάτο που λατρέψαμε, ωστόσο, ήταν τα μερακλίδικα αρνίσια παϊδάκια (στην κεντρική φωτό)! Η συμβουλή τού CITYMAG: συνοδεύστε τα κρέατά σας με τη χειροποίητη ψητή μελιτζάνα στα κάρβουνα – αστραπιαίος έρωτας…
INFO: «Νέα Κληματαριά», Θ. Σοφούλη 97. T. 2310-924.585.
