Όσο μεγαλώνουμε τόσο περισσότερο αναζητούμε συνταγές και γεύσεις που μας θυμίζουν τα οικογενειακά τραπέζια – επειδή το φαγητό τής μαμάς είναι πάντοτε το πιο νόστιμο. Τα ανανεωμένα «Ολύμπια», ένα κλασικό μαγειρείο τής πόλης που αντέχει στον χρόνο, βάζει κάθε μέρα τα δυνατά του, για να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη τής γεύσης που έχει ένα πιάτο σπιτικού φαγητού. Όλα αυτά στην ανεπιτήδευτη σάλα του, με διαφορετικό μενού κάθε ημέρα (το οποίο μάλιστα φιγουράρει στη βιτρίνα), με συνταγές όπως μουσακάς, κεφτεδάκια με ρύζι, πρασοσέλινο με χοιρινό, σπανάκι με αβγά, σολομό με λαχανικά, αρνάκι φρικασέ, αλλά και μαγειρίτσα για τους πιο μερακλήδες. Απλά και νόστιμα.
«Τα Ολύμπια»: Σπιτικές γεύσεις
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, που άλλαξε το πολιτιστικό πρόσωπο της πόλης, γιορτάζει τα 25 του χρόνια με ένα πρόγραμμα «λαμπρών αστέρων»
Citymag Newsroom
14 Ιανουαρίου 2025
Δημοφιλή
Δημοφιλή