Οι γαστρονομικές «διαδρομές» και εμπειρίες που προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας επιβάλλουν στον foodie τον σωστό, τον λαίμαργο, την επιστροφή ξανά και ξανά. Σε έναν μίνιμαλ χώρο υψηλής αισθητικής, το «Osten» αναδεικνύει την πανέμορφη κουζίνα του με προτάσεις που ξεχωρίζουν τόσο για τις πρώτες ύλες όσο και για τον τρόπο εκτέλεσής τους. Μια τέτοια πρόταση είναι το πιάτο «Σαν μουσακάς» (φωτό), την οποία το CITYMAG βαθμολογεί ως ένα από τα πλέον εμπνευσμένα πιάτα που έχουμε δοκιμάσει στη Θεσσαλονίκη, με κιμά από ζυγούρι στον ξυλόφουρνο, σελινόριζα, τσιπς πατάτας και ψητή ντομάτα. Υποκλιθήκαμε στη γεύση και στην υφή τού πιάτου μας, που συνδυάστηκε άψογα με την εξαιρετική επιλογή σαλάτας (με ψητά παντζάρια στη θράκα, πορτοκάλι, μύρτιλλα, ρόκα και γαλομυζήθρα). Μιαμ…
