Αν ανήκεις σ’ αυτούς που ψάχνουν το παραδοσιακό σουβλάκι (και, φυσικά, θέλεις να είναι νόστιμο), τότε επιβάλλεται μία επίσκεψη (ή και παραπάνω…) στην old-school «Σουβλακερί». Δύο σουβλάκια χοιρινά, ψημένα στα κάρβουνα, μπαίνουν στην αλάδωτη πίτα μαζί με φρέσκιες πατάτες και χειροποίητη αλοιφή (προτείνουμε τη χειροποίητη σος μουστάρδας). Εννοείται ότι προσφέρονται και όλες οι εναλλακτικές σε κρέας (πανσέτα, σουβλάκι κοτόπουλο, λουκάνικο Τζουμαγιάς, γύρος, μπριζολάκι, ακόμη και πατατόπιτα για όσους νηστεύουν).