Άνοιξε πρόσφατα λίγα μέτρα πιο κάτω, στη συμβολή της Βενιζέλου με την Ιουστινιανού, προσφέροντας κρεατικά της ώρας τόσο σε τεμάχιο όσο και σε τυλιχτό με αλοιφές, σαλάτες και φρέσκες πατάτες. Εξυπακούεται ότι στον κατάλογο υπάρχει και η πίτα ημέρας από την κυρά-Σόφη (η οποία συνήθως τελειώνει νωρίς), ενώ ενδιαφέρουσα είναι και η κατηγορία «Special» με σουβλάκι από πρόβατο, μοσχάρι ή αρνί. Δεν λείπουν και τα (δημοφιλέστατα) παϊδάκια. Δοκιμάσαμε τη λιχουδιάρικη πανσέτα σε σουβλάκι, η οποία δικαιούται τον χαρακτηρισμό «λουκούμι». Στις αλοιφές, ενδιαφέρουσες επιλογές είναι το γαλοτύρι Λάρισας και το νιβατό Βερδικούσας. Η συμβουλή μας: αξίζει να κρατήσετε λίγο χώρο για τη γαλατόπιτα…
Στην πιο νόστιμη γωνία στη Βενιζέλου δοκιμάσαμε το καλύτερο σουβλάκι από πρόβατο και μοσχάρι
Γεμάτο εκπλήξεις το πρόγραμμα του KIDOT Festival 6, αυτό το Σαββατοκύριακο
Citymag Newsroom
3 Οκτωβρίου 2024
1.280 νέες θέσεις στάθμευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης ώς τα τέλη της χρονιάς υπόσχεται ο Στέλιος Αγγελούδης
Citymag Newsroom
3 Οκτωβρίου 2024