Ένα από τα διασημότερα ιταλικά γλυκά, το αγαπημένο τιραμισού, βρήκε τον προορισμό του στη Θεσσαλονίκη, σε ένα μαγαζί που το φτιάχνει αποκλειστικά. Με εγγυημένη φρεσκάδα των προϊόντων, τρία μεγέθη στις ατομικές συσκευασίες (μικρή, μεσαία, μεγάλη) και μία οικογενειακή, το «Tiramisu» καλύπτει όλες τις ανάγκες. Η συμβουλή τού CITYMAG: δοκιμάσαμε και προτείνουμε το «παγωτό Tiramisou semifreddo», με soft υφή. Θα κάνει θραύση το καλοκαίρι.
«Tiramisu»: O ναός τού τιραμισού
Πλέον, πετάμε απευθείας από τη Θεσσαλονίκη στο Aμστερνταμ με τα φτερά της AEGEAN
Citymag Newsroom
6 Νοεμβρίου 2024
Καλωσορίζουμε τη νέα σοδειά του Αφρού από το Οινοποιείο Κεχρής
Citymag Newsroom
31 Οκτωβρίου 2024
Δημοφιλή
Δημοφιλή