Ο γύρος τής Θεσσαλονίκης είναι γνωστός για την ποσότητά του, όπως και για την ιδιαιτερότητα ότι σερβίρεται όχι μόνο σε πίτα, αλλά και σε ψωμάκι. Ως επιλογές προσφέρονται, επίσης, η κυπριακή πίτα, η μπαγκέτα και η τσιαπάτα. Στο «Γιοκ μπαλίκ» δοκιμάσαμε μια πιο μοντέρνα εκδοχή: γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο σε τορτίγια, με σαλάτα, αλοιφή και πατάτες, κομμένο στην μέση (το μισό ίσως για αργότερα – αν αντέξετε…).
Το ελληνικό μπουρίτο
Αυτοκόλλητα σε 50 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη θα δείχνουν ότι προσφέρουν ασφάλεια και καταφύγιο σε θύματα έμφυλης βίας
Citymag Newsroom
26 Νοεμβρίου 2024
Ενα μαγευτικό εορταστικό ταξίδι αισθήσεων από τον οίκο L’Occitane en Provence στο νέο του corner στο Hondos Center Apollonia Politia
Citymag Newsroom
26 Νοεμβρίου 2024