Υπάρχει ένας χώρος που αποτελεί σπουδαίο γευστικό προορισμό για τους λάτρεις τού καλού πρωινού. Το μυστικό τής εξαιρετικής γεύσης στη μπουγάτσα τού «Bougatsart» βρίσκεται στο καλό βουτύρωμα των φύλλων, τόσο πριν από όσο και μετά το ψήσιμο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα της πρώτης ύλης (βούτυρο), που προέρχεται από μια μικρή, εξειδικευμένη βιοτεχνία τής Βόρειας Ελλάδας. Αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής είναι ένα γευστικότατο και τραγανό χειροποίητο φύλλο μπουγάτσας, που αναδεικνύει κάθε γέμιση (είτε αλμυρή είτε γλυκιά).
Πρωταγωνιστές είναι, φυσικά, η μπουγάτσα κρέμα και η μπουγάτσα τυρί, ενώ μια πιο μοντέρνα εκδοχή που απολαύσαμε είναι η μπουγάτσα ζαμπόν-κασέρι. Ξεχωρίζει και η χειροποίητη λουκανικόπιτα, μια «αμαρτωλή» αλμυρή λιχουδιά. Δεν υπάρχει ίχνος λαδιού στο φύλλο, ό,τι και να δοκιμάσετε. Έτσι, αναδεικνύεται η βουτυρένια γεύση κάθε επιλογής, σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.