Κοτοπουλάκι τρυφερό και υπέροχα αρτυμένο. Ψημένο στη σούβλα και στα κάρβουνα, αποκτά πετσούλα τραγανιστή και κριτσανάτη, μένοντας ζουμερό και υπέροχο μέσα.
Κι από δίπλα πατατούλες τηγανητές με κεφαλοτύρι (αλλά και πουρές και φούρνου), κοτονοστιμιές, κρεατικά στη σχάρα, μαμαδίστικα μαγειρευτά, ορεκτικά τού ονείρου (δεν παραλείπουμε ποτέ τη μελιτζάνα ψημένη στα κάρβουνα με μαϊντανό, φέτα και σκόρδο), τυριά, σαλάτες και γλυκά. Σε ένα από τα καλύτερα, κατά τη γνώμη μας, κοτοφαγικά (και όχι μόνον) εστιατόρια της πόλης.