Highlights
Μέρη με ιστορία και εστιατορικοί θρύλοι μεγάλοι: η Δέσποινα Μαυρομάτη (του «Ζύθος Ντορέ»), η Ισμήνη Τορνιβούκα (του «Όλυμπος Νάουσα»), ο
- Citymag
- |
Σε μια πόλη γεμάτη από καφέ, χρειάζονται δύο στοιχεία, ώστε ένα coffee spot (ειδικά αν είναι καινούργιο) να μπορέσει να
- Citymag
- |
Σε μια πόλη με παράδοση στον καφέ (και, τα τελευταία χρόνια, στον καλό, στον πραγματικά ποιοτικό καφέ), οι coffee lovers
- Citymag
- |
Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από τότε που το Cube ζέστανε τις μηχανές του καφέ για πρώτη φορά, σκορπίζοντας αρώματα σε
- Citymag
- |
Τα στέκια που ανοίγουν σε μέχρι πρότινος παραγνωρισμένες γειτονιές (οι οποίες συχνά μέσα σε μία νύχτα μεταμορφώνονται στο «next best
- Citymag
- |
Αν ένα στοιχείο έχει καταφέρει να κατοχυρώσει η Θεσσαλονίκη στην εποχή της «επανεφεύρεσης» του καφέ, αυτό είναι ότι η ποιότητα
- Citymag
- |
Υπάρχει ένα μυστικό στα ωραία στέκια – στα μαγαζιά όπου θέλεις να πηγαίνεις επειδή εκεί αισθάνεσαι όμορφα, επειδή νιώθεις τους
- Citymag
- |
Κάποια σημεία στην πόλη έχουν τη δική τους ενέργεια. Είναι στέκια «κέντρα-απόκεντρα», γωνιές μυστικές και γοητευτικές, που ενσαρκώνουν –εν είδει
- Citymag
- |
Κάποιοι χώροι είναι ακριβείς αντανακλάσεις του ανθρώπου που τους δημιούργησε: αυτή η γενική αρχή βρίσκει απόλυτη εφαρμογή σε ορισμένα στέκια,
- Citymag
- |
Τα μικρά μαγαζιά τις περισσότερες φορές κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις – γευστικές, στην περίπτωση που μιλάμε για κουκλίστικα cafés, που κρύβουν
- Citymag
- |