

Σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία μάς προσκαλεί το Hyatt Regency Thessaloniki την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, με την παραδοσιακή σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου να ετοιμάζει για όλους εμάς, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Go Brunch, ένα ξεχωριστό brunch πολιτικής κουζίνας, σε συνεργασία με την Estrella.
Με την αφοσίωσή της στην πολίτικη κουζίνα και την ικανότητά της να την αναβιώνει μέσα από μοντέρνες τεχνικές, η Μαρία Εκμεκτσίογλου είναι μία από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες της γαστρονομίας. Με χρόνια εμπειρίας και πλούσιο έργο, έχει καταφέρει να συνδυάσει την αγάπη για τις παραδοσιακές συνταγές με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, δημιουργώντας μοναδικές γεύσεις που κερδίζουν κάθε γευσιγνώστη.
Το μενού της θα ταξιδέψει τους επισκέπτες μέσα από αυθεντικές πολίτικες γεύσεις και αρώματα, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία γεμάτη ιστορία και τέχνη.
Μη χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε φαγητό που συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν και να ζήσετε ένα brunch γεμάτο δημιουργικότητα και αυθεντικότητα. Και η σειρά Go Brunch δεν τελειώνει εδώ… Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το μενού έχει ισπανική κουζίνα με σεφ από το Hyatt Regency Barcelona. Την Κυριακή 3 Μαρτίου, στο επίκεντρο μπαίνει η Καθαρά Δευτέρα με σαρακοστιανές γεύσεις από τον executive chef Απόστολο Αλτάνη. Την Κυριακή 20 Απριλίου έχει προγραμματιστεί αφιέρωμα στο πασχαλινό τραπέζι από τον Απόστολο Αλτάνη. Και την Κυριακή 18 Μαΐου το τραπέζι μας γεμίζει με κρητικές γεύσεις, που αναδεικνύουν την παράδοση του νησιού.
Για ακόμη μία χρονιά, η Aegean στέκεται στο πλευρό των Go Brunch ως επίσημος χορηγός αερομεταφορών, φέρνοντας κοντά τους καλύτερους σεφ και γεύσεις από κάθε γωνιά της γης. Χάρη στη συνεργασία αυτή, το Hyatt Regency Thessaloniki προσφέρει πραγματικά διεθνείς γαστρονομικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου.