Στην «οικογενειακή υπόθεση» έρχεται να προστεθεί ο Ηλίας Αμπατζής, γιος του Τάσου, ο οποίος είναι απόφοιτος Οικονομικών και σπουδαστής του Ινστιτούτου Wine & Spirit Professional Center, και η Αργυρώ Αμπατζή, η οποία είναι απόφοιτη Μάρκετινγκ και επίσης σπουδάστρια του Ινστιτούτου Wine & Spirit Professional Center στο κρασί.
Αυτό όμως που ξεχωρίζει την «Κάβα Αμπατζής» είναι το υπόγειο κελάρι, που βρίσκεται σε βάθος 8,5 μέτρων στο κατάστημα της λιανικής. Εκεί θα βρείτε οίνους που έχουν παλαιώσει στον χρόνο, ενώ τα ράφια του εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες φιάλες που κρίνεται ότι έχουν το απαραίτητο δυναμικό για περαιτέρω παλαίωση. Το κελάρι είναι επισκέψιμο, ενώ διοργανώνονται σημαντικές γευσιγνωσίες και διάφορα workshops για το κρασί και τα αποστάγματα.
Στην «Κάβα Αμπατζής» θα βρείτε ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα, καταξιωμένους μικροοινοποιούς, σπάνιες εμφιαλώσεις, μεγάλη γκάμα από δυσεύρετα αποστάγματα, ενώ οι bartenders και οι mixologists θα εντοπίσουν τα πιο «ψαγμένα» bitters και σιρόπια, για να αναδείξουν τα κοκτέιλ τους.
Info: «Κάβα Αμπατζής», Αριστοτέλους 12, Εύοσμος 562 24, Θεσσαλονίκη. E-shop: www.cava-abatzis.com Τ. 231 038 7400. Ε. info@cava-abatzis.com. Instagram: cava_abatzis. Facebook: Cava Abatzis