
Ο Γρηγόρης παρουσιάζει τη νέα μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks, ένα προϊόν που συνδυάζει τη γεύση με την κοινωνική προσφορά. Επειδή η μπάρα αυτή συσκευάζεται από τέσσερις νέους –τον Γιώργο, τον Βαγγέλη, τον Γιάννη και τον Μιχάλη–, οι οποίοι εντάσσονται στην αγορά εργασίας και αποκτούν εμπειρία, αυτοπεποίθηση και επαγγελματικές δεξιότητες.
Πίσω από αυτήν την πρωτοποριακή δράση βρίσκεται η συνεργασία που ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια ο Γρηγόρης με τη School Synergy Snacks. Μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) ένταξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, που υποστηρίζει την επαγγελματική αποκατάσταση νέων με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, μέσα από δομημένες ευκαιρίες απασχόλησης.
Η νέα μπάρα δημητριακών Γρηγόρης – School Synergy Snacks ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση και την ποιότητά της. Με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και έναν μοναδικό συνδυασμό μπισκότου digestive, μαύρης σοκολάτας και πορτοκαλιού, προσφέρει απόλαυση σε κάθε μπουκιά. Οι καταναλωτές μπορούν να τη βρουν αποκλειστικά στα καταστήματα Γρηγόρης και online μέσω του gregorys.gr και του Gregory’s e-order app και έτσι, με κάθε αγορά τους, να στηρίξουν μια πρωτοβουλία που δίνει ευκαιρίες ζωής και προωθεί μια κοινωνία με ίσα δικαιώματα για όλους. Επειδή η μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks δεν είναι μια απλή μπάρα: είναι μια πράξη στήριξης και ένα μεγάλο βήμα προς μια πιο συμπεριληπτική κοινωνία.











