fbpx

Citymagthess.gr

Ραντεβού στο Hyatt μάς δίνουν στις 18 Ιανουαρίου οι σεφ Απόστολος Αλτάνης και Άνταμ Κοντοβάς

Μοιραστείτε το

Στο επικείμενο (18.01) ραντεβού του The Diners, ο executive chef Απόστολος Αλτάνης (φωτογραφία) ενώνει τις δυνάμεις του με τον διακεκριμένο σεφ Άνταμ Κοντοβά, για να δημιουργήσουν ένα μενού που υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστο.

Σε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία μάς προσκαλεί στις 18 Ιανουαρίου, στις 21:00, το εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki, σε συνεργασία με την Estrella. Ο executive chef Απόστολος Αλτάνης ενώνει τις δυνάμεις του με τον διακεκριμένο σεφ Άνταμ Κοντοβά, για να δημιουργήσουν ένα μενού που υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστο.

Ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και καινοτόμους σεφ της γενιάς του. Γνωστός για τη μοναδική του ικανότητα να παντρεύει τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με σύγχρονες τεχνικές, έχει συνεργαστεί με κορυφαία εστιατόρια, όπως το βραβευμένο με δύο αστέρια Μισλέν Sea Grill, στις Βρυξέλλες.

Το εστιατόριο Αμβροσία, ήδη γνωστό για τη δημιουργική προσέγγισή του στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, είναι το ιδανικό σκηνικό γι’ αυτήν τη συνεργασία. Το ειδικά σχεδιασμένο μενού υπόσχεται να αναδείξει την ελληνική κουζίνα μέσα από φρέσκες, καινοτόμες γεύσεις, προσφέροντας μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και καινοτόμους σεφ της γενιάς του.
Menu degustation

Καλωσόρισμα: τόνος, ταρέ, εσπεριδοειδή, αμάρυνθος. / Τηγανητό μπάο μπαν, καπνιστό χέλι, θόγαλο, χαβιάρι./ Κροκέτα με πατάτα, πικάντικο τσορίθο, αντζούγια.

Πρώτο πιάτο: χτένια, καπνιστά μύδια, σάλτσα αμυγδάλου, αβγοτάραχο.

Δεύτερο πιάτο: ταρτάρ μόσχου και βασιλικό καβούρι, μπριός, ΧΟ σάλτσα, μαύρη τρούφα.

Τρίτο πιάτο: γαρίδες καραμπινιέρο στα κάρβουνα, EXM ΒΒQ, φιστίκι, αβοκάντο, μπισκ.

Τέταρτο πιάτο: φιλέτο Μπλακ Άνγκους, παλαιωμένη γραβιέρα, καμένη σελινόριζα, παστράμι ουάγκιου.

Για να καθαρίσει η παλέτα: σορμπέ από βότανα, πίκλες από κουφοξυλιά.

Επιδόρπιο: καραμελωμένη λευκή σοκολάτα, ψητά μήλα, μίσο, τηγανητό ρύζι.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας γεμάτη έμπνευση, δημιουργικότητα και αγάπη για τις ελληνικές γεύσεις. Και έπονται τα επόμενα GastronomyGalas (μετά το Σάββατο 18.01, την Παρασκευή 14.02, το Σάββατο 29.03 και το Σάββατο 31.05).

Info: Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας από το Adam Kodovas @ Hyatt | The Diners | Εισιτήρια online! | More.com, από τα καταστήματα Public και Nova ή τηλεφωνικά, καλώντας στο Τ. 231 040 1411.

Μοιραστείτε το

Κύλιση στην κορυφή

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου.

Ρυθμίσεις Cookies

Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε ποια cookies θα επιτρέψετε σε αυτή την ιστοσελίδα. Πατήστε στην αποθήκευση ρυθμίσεων για να εφαρμόσετε την επιλογή σας.

ΛειτουργικάΗ ιστοσελίδα για να δουλέψει χρησιμοποιεί κάποια απαραίτητα λειτουργικά cookies.

ΣτατιστικάΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για στατιστικούς σκοπούς, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο που σας προσφέρουμε.

Κοινωνικά ΔίκτυαΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies από τα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να μπορούμε να σας δείξουμε περιεχόμενο από πλατφόρμες όπως το YouTube και το FaceBook. Αυτά τα cookies μπορεί να καταγράφουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΔιαφημίσειςΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για διαφημιστικούς σκοπούς, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Αυτά τα cookies μπορεί να καταγράφουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΆλλαΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί και ορισμένα cookies από υπηρεσίες που δεν εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες