
Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα το Αιγαίο και ανανεωμένη καλοκαιρινή διάθεση, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα τις γαστρονομικές προτάσεις των εννέα καλεσμένων ελλήνων σεφ, Σωτήρη Ευαγγέλου, Άνταμ Κοντοβά, Γκίκα Ξενάκη, Βασίλη Μουρατίδη, Δημήτρη Παμπόρη, Θάνου Φέσκου, Γιώργου Παπαζαχαρία, Μανώλη Παπουτσάκη και Αλέξανδρου Τσιοτίνη (με amuse bouche), καθώς και της executive pastry chef Λίζας Κερμανίδου, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο γεύσης που αντιπροσωπεύει την Ελλάδα διεθνώς. Παράλληλα, διαφορετικές δροσιστικές προτάσεις συνόδευσαν τις στιγμές τους, όπως η εξαιρετικής ποιότητας σαμπάνια Taittinger Champaign, η απολαυστική μπίρα Fischer και άλλα καλοκαιρινά κοκτέιλ. Τη λαμπερή ατμόσφαιρα του φετινού Sani Gourmet πάρτι συμπλήρωσαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των καλεσμένων και ζωντανή μουσική.
Στο πολυαναμενόμενο πάρτι τού Sani Gourmet 2022 παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των μίντια από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, συντάκτες γεύσης, επιχειρηματίες και συνεργάτες τού Ομίλου Sani/Ikos. Οι καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών» έζησαν ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι αισθήσεων, με κάθε λεπτομέρεια να αντανακλά τις υψηλές προδιαγραφές τού Sani Resort.



























Ο Όμιλος Sani/Ikos
Ο Όμιλος Sani/Ikos είναι ένας καινοτόμος, δυναμικά αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, Sani Resort & Ikos Resorts, o όμιλος λειτουργεί και αναπτύσσει συνεχώς δέκα μοναδικά, ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κως) και την Ισπανία (Μαρμπέλα, Εστεπόνα), τα οποία συγκαταλέγονται στα κορυφαία resorts πολυτελείας παγκοσμίως.
Τη διοίκηση του Ομίλου Sani/Ikos ασκούν ως co-managing partners οι κ.κ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με τη στήριξη κορυφαίων επενδυτικών σχημάτων. Στόχος τού Ομίλου Sani/Ikos είναι η επέκταση των Sani & Ikos Resorts και σε άλλες, υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέσα από τη λειτουργία των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του, ο όμιλος παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις του για την υιοθέτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών, καθώς και για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και προϊόντων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ταυτόχρονα με την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων.