Έτσι γεννήθηκε η ιδέα – και, πριν καλά καλά κλείσει ένας χρόνος, το όραμα της παρέας είχε γίνει ήδη πραγματικότητα, με τον κόσμο να το αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή, σαν μία μεγάλη παρέα που μοιράζεται το κοινό τραπέζι δίπλα στην ψησταριά της Souvlaqueria.
Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές, το χοιρινό σουβλάκι και το κοτόπουλο με τα περίτεχνα μαριναρίσματα (συνταγές του σεφ του μαγαζιού). Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο «must» προϊόν της Souvlaqueria: το ξακουστό γυροσουβλάκι (επιλεγμένες φλοίδες χοιρινού κρέατος, κομμένες και μαριναρισμένες την ίδια μέρα, ώστε, με το ψήσιμο στα κάρβουνα, η γεύση να αναδεικνύεται στο έπακρο). Εξυπακούεται ότι ο κατάλογος διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα σουτζουκάκια και μπιφτέκια, πανσετούλα-λουκούμι, μπούτι κοτόπουλου που λιώνει στο στόμα, αλλά και τα μερακλήδικα λουκάνικα Τζουμαγιάς.
Στη Souvlaqueria, όλα τα κρέατα του καταλόγου προσφέρονται σε τεμάχια (σε οποιαδήποτε ποσότητα), ενώ στα σάντουιτς μπορείτε να επιλέξετε μονά ή διπλά τεμάχια (τα διπλά αποτελούν –πέρα από γευστική– μια εξαιρετικά value-for-money επιλογή). Στα «σήματα κατατεθέντα» του μαγαζιού, η λαχταριστή, χειροποίητη μπαγκέτα, την οποία μπορείτε να επιλέξετε και για τα σάντουίτς σας.