Με σπουδές στην περίφημη παρισινή σχολή Le Cordon Bleu, με πρακτική σε ξενοδοχεία με εστιατόρια με αστέρια Michelin και με επαγγελματική μετεκπαίδευση σε σχολές-θρύλους, όπως οι Le Nôtre και Bellouet Conseil, δημιούργησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τη «Sugarela», ένα παραμυθένιο εργαστήρι που ήρθε να επανασυστήσει σε μικρούς και μεγάλους την έννοια του γλυκού.
Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, αφήνει ελεύθερη τη δημιουργικότητά της, κρατώντας μόλις έναν κανόνα: να προσφέρει στους πελάτες της κορυφαία ποιότητα και το καλύτερο, ίσως, γλυκό που έχουν γευθεί. Αυτός είναι ο λόγος που το να δοκιμάσεις μυρωδάτα, τραγανά, χρωματιστά μπισκότα, σουφλέ σοκολάτας, cheese cakes, crème brûlée, τρουφάκια ή τούρτα σοκολάτα με πραλίνα και καραμελωμένο φουντούκι από τα χεράκια της είναι μια εμπειρία κυριολεκτικά ασύγκριτη – μια απόλαυση στην οποία δεν θέλεις να αντισταθείς…
Info: «Sugarela», Νικηφόρου Φωκά 12 Τ. 2310-308.979. FB: sugarela.gr Instagram: sugarela