Όταν ξεκινούσε η επιχείρηση, πρόσφερε στο κοινό απλά προϊόντα, όπως καϊμάκι και γιαούρτι. Σήμερα έχει μετεξελιχθεί σε μια μεγάλη επιχείρηση που απασχολεί 35 εξαιρετικά ικανά άτομα, διαθέτοντας μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επιφάνειας 400 τ.μ., η οποία τροφοδοτεί τρία καταστήματα στη Δράμα, την Καβάλα και την Κομοτηνή – μάλιστα, το κατάστημα της Καβάλας άνοιξε τις πόρτες του μόλις αυτόν τον μήνα. Τι είδους γλυκονοστιμιές θα βρείτε στα ζαχαροπλαστεία «Ντίνος»; Κάθε γλυκό προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, κάνοντάς σε να θυμάσαι για πάντα τη στιγμή της δοκιμής: ο «Ντίνος», ωστόσο, ειδικεύεται στη σύγχρονη γαλλική ζαχαροπλαστική, με τους ζαχαροπλάστες του να εμπνέονται από ταξίδια που κάνουν ανά τον κόσμο, αλλά και από τα βιβλία των καλύτερων pastry chefs. Και, μετά από 71 χρόνια, η επιχείρηση περνάει πλέον σήμερα στην τρίτη γενιά: τα δίδυμα εγγόνια του παππού Ντίνου, τον Κωνσταντίνο και τον Χρυσόστομο.
Info: «Ντίνος» στη Δράμα (Βενιζέλου 93, Τ. 25210 34 184), στην Κομοτηνή (Ορφέως & Ιωαννίνων 10, Τ. 25310 35 053) και πλέον και στην Καβάλα. Στο Facebook: https://www.facebook.com/ntinos.zaxaroplasteia Στο Instagram: https://www.instagram.com/ntinos_patisserie?igsh=cTZ0NTQ1cnMzd2t1