Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, πίσω από το μνημείο του Αλκαζάρ, το The Caravan Café | Brunch έχει αναδειχθεί ως κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις του brunch, καθώς συνδυάζει σύγχρονη γαστρονομία με παραδοσιακές πινελιές.
Ο σεφ Αντώνης Μουστάκης έχει δημιουργήσει ένα μενού που ξεχειλίζει από δημιουργικότητα: κροκ μαντάμ με καπνιστό μετσοβόνε, παραδοσιακό πεϊνιρλί σακσούκα με τσένταρ και τηγανητό αβγό, avocado toasts, αλλά και καγιανά, ενώ η μηλόπιτα με σάλτσα καραμέλας και η αβγόφετα από τσουρέκι με γλυκό τριαντάφυλλο φέρνουν αναμνήσεις από την κουζίνα της γιαγιάς. Το μενού περιλαμβάνει vegetarian και vegan επιλογές, ενώ η vintage ατμόσφαιρα του χώρου με τις νοσταλγικές πινελιές δημιουργεί ζεστασιά και άνεση.
Στο The Caravan κάθε γεύμα είναι ένα ταξίδι γεύσεων και αναμνήσεων, που αναδεικνύει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.