Κάποιοι χώροι είναι έργα αγάπης. Όπως το The Seed. Άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2023, ως «παιδί» της δημιουργικής έμπνευσης του Γεράσιμου Κοντού, εκπαιδευτή στον τομέα του καφέ και της σωστής λειτουργίας των μηχανημάτων που τον παρασκευάζουν.
Η αποστολή του The Seed ήταν απλή: να προσφέρει κορυφαίο καφέ από φρεσκοψημένους specialty κόκκους, πολύ καλά προστατευμένους, ώστε να κρατούν σταθερή την υψηλή ποιότητα και τη γεύση τους. Μάλιστα, ο Γεράσιμος δημιούργησε το δικό του blend από καφέ 100% Arabica από την Κεντρική Αμερική και την Ανατολική Αφρική, με αρώματα σοκολάτας bitter και ξηρών καρπών, νότες από γιασεμί, πλούσιο σώμα, ελαφριά οξύτητα και υπέροχη επίγευση.
Θα απολαύσετε τον καφέ σας σε χειροποίητες κούπες, σε έναν μίνιμαλ χώρο υψηλής αισθητικής. Δεν θα μείνετε όμως μόνο στον καφέ: θα τον συνοδεύσετε με εξαιρετικά σάντουιτς με βιολογικές πρώτες ύλες, ενώ μπορείτε να απολαύσετε και κορυφαίο τσάι στην πιο αγνή μορφή του, χωρίς βελτιωτικά της γεύσης και του αρώματός του.
Sometimes it’s obvious that a place was a labor of love… And The Seed is just that. Opening its doors in July of 2023, it was born of the creative inspiration of Gerasimos Kontos, who professionally trains baristas to make great coffee and use equipment masterfully.
Its mission was simple: to offer top-notch coffee from freshly roasted specialty beans whose high quality and flavors have been very carefully preserved. In fact, Gerasimos has created his own blend of 100% Arabica beans from Central America and East Africa. Boasting aromas of bitter chocolate and nuts with notes of jasmine, it has a full body, light acidity, and a glorious aftertaste.
You’ll enjoy your drink in handmade cups in a highly aesthetic, minimal space. But you won’t stay just for coffee; you’ll accompany it with excellent sandwiches with organic ingredients, and you’ll also get a chance to enjoy excellent tea in its purest form, without additives or flavor boosters.