Ένα πενθήμερο σεμινάριο για την τέχνη τού αερόφυλλου μπουγάτσας, τόσο για επαγγελματίες από τον χώρο τού επισιτισμού όσο για απλούς λάτρεις τού είδους, θα φιλοξενηθεί στα εργαστήρια αρτοζαχαροπλαστικής τής «CWC PRO», με διδάσκοντα τον Φίλιππο Μπαντή, ο οποίος, έχοντας τεράστια εμπειρία στην παρασκευή φύλλου μπουγάτσας, αποφάσισε να διδάξει τα μυστικά τής τέχνης του.
Με την ενεργό συμμετοχή τους και με καθοδήγηση από τον pastry chef, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τη γνώση που θα τους βοηθήσει στα μελλοντικά τους βήματα. Η εξοικείωση με την τεχνική τού φύλλου αέρος και μπουγάτσας είναι χρήσιμη σε όλους όσοι θέλουν να ξεχωρίσουν, έχοντας εμπεδώσει μια τέχνη πολύ χρήσιμη, με μεγάλη ζήτηση από τα εργαστήρια παρασκευής μπουγάτσας, τις βιοτεχνίες, αλλά και τις μεγάλες μονάδες παρασκευής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, σε σπουδαστές, αλλά και σε ερασιτέχνες λάτρεις τής κουζίνας, διδάσκοντας τεχνικές και γεμίσεις με απλό και κατανοητό τρόπο, έτσι ώστε να μεταφέρουν την γνώση που θα αποκτήσουν στο σπίτι και στην οικογένειά τους.