
Street food και υψηλή γαστρονομία πάνε μαζί; Στο πρώτο Pinch Takeover, ναι!
Το αγαπημένο spot της Ικτίνου, που φημίζεται για τα μοναδικά πεϊνιρλί και τα χειροποίητα σάντουίτς του, παρουσιάζει το πρώτο του Pinch Takeover, με τον βραβευμένο σεφ Στέφανο Σταμίδη να αναλαμβάνει την κουζίνα και να δημιουργεί τρεις ιδιαίτερες προτάσεις.
Ο πολυβραβευμένος σεφ Στέφανος Σταμίδης, με σπουδές στην Ελλάδα και την Ιταλία, έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως executive chef σε ξενοδοχεία 5 αστέρων και ως culinary director σε κορυφαίες επιχειρήσεις εστίασης. Με βραβεία top notch από το θεσμό των Χρυσών Σκούφων, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και τα FNL Best Restaurant Awards, καθώς και την εμπειρία του ως καθηγητή μαγειρικής στην Ελλάδα, φέρνει την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά του στο Pinch, για ένα μενού που υπόσχεται να ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς foodies.
Οι γευστικές προτάσεις που θα δοκιμάσετε είναι οι εξής:
Πεϊνιρλί και focaccia με ψητές μελιτζάνες με κρέμα γλυκοπατάτας, φέτα, ρόκα και λάδι τσίλι με σουσάμι (vegetarian).
Focaccia με τονοσαλάτα, αβγά 7 λεπτών και κρέμα γκουακαμόλε.
Πεϊνιρλί με καβουρμά, κασέρι, μανιτάρια στιφάδο και δροσερή κρέμα αρωματισμένη με τρούφα.
Το Pinch Takeover θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και οι επισκέπτες του Pinch θα μπορούν να απολαύσουν αυτές τις μοναδικές γεύσεις αποκλειστικά από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου και από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου.
Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, που συνδυάζει λαχταριστές, χειροποίητες ζύμες με τη δημιουργική προσέγγιση του σεφ Σταμίδη.
Info: Pinch, Ικτίνου 14. Τ. 231 407 2265. Instagram: @pinchskg / @stamidisstefanos TikTok: @pinchskg Στο ίντερνετ: pinch.gr Ε. hello@pinch.gr
