Είναι αεικίνητος, παρά την έντονη ζέστη που επικρατεί (η ώρα είναι 10:30 και η θερμοκρασία είναι ήδη πάνω από τους 35 βαθμούς). Και, ακόμη περισσότερο, είναι ιδιαίτερα περήφανος, όταν αρχίζει να μιλάει για το δημιούργημα αυτών των δύο ανήσυχων Καβαλιωτών. Για το πώς αρχές του 2012, πάνω σε ένα μάτι κουζίνας, παρέα με μερικά βιβλία, ξεκίνησε η περιπέτεια της Μαρμίτας (έτσι ονόμασαν τη μπίρα που φτιάχνουν, εμπνεόμενοι από την ονομασία της κατσαρόλας ζυθοποίησης που χρησιμοποιούσαν στο homebrewing). Για το πώς πειραματίστηκαν με υλικά και συνταγές στον δικό τους, οικιακό εξοπλισμό. Και για το πώς ξεκίνησαν την επιχείρησή τους τον Οκτώβριο του 2017 (ένα ζυθοποιείο ευέλικτο, χωρίς να χρειάζεται να φιλτράρουν, με δυνατότητα να εμφιαλώνουν χειροκίνητα).
Σήμερα, η Μarmita είναι πλέον η αγαπημένη μπίρα της Καβάλας, σε τρεις εκδοχές (Red Ale, Stout και Α.P.A.) και με την επετειακή Strange IPA. Και από κοντά η Δροσερή και η San Strati, ειδικά φτιαγμένες για τη Θάσο και τον Άγιο Ευστράτιο, αντίστοιχα. Και έπεται συνέχεια.