Η ιστορία της «The Hoppy Pub» είναι μια ιστορία πάθους για την ποιοτική μπίρα, την κουλτούρα και τη διαχρονία της. Ξεκινάει το 2009, από τον Τρίλοφο της Θεσσαλονίκης, ως «Ipanema Bar». Ο χώρος ήταν πρωτοποριακός, προσφέροντας τα μέγιστα στη γέννηση της ελληνικής σκηνής της craft μπίρας. Η αγάπη του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που, για ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του, το 2014 δημιουργήθηκε η «The Hoppy Pub».
Το πάθος για τη μπίρα ξεκινά από τον Γιώργο, τον ιδιοκτήτη της, που ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να ανακαλύψει νέες και παλιές ζυθοποιίες. Και τα καταφέρνει περίφημα! Στις βρύσες και τα ψυγεία της παμπ ο επισκέπτης θα βρει μια διαρκώς εναλλασσόμενη ποικιλία από μπίρες σε μεγάλη γκάμα στιλ και ειδών. Πρόκειται για μπίρες ίδιας εισαγωγής, αλλά και μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, φτιαγμένες με ψυχή. Οι μπίρες αποθηκεύονται σωστά στο ειδικό ψυκτικό δωμάτιο, για να εξασφαλίζεται το σωστό σερβίρισμα, ενώ οι γραμμές των βρυσών καθαρίζονται συνεχώς και σχολαστικά, για να διατηρείται η υψηλότερη ποιότητα σε γεύση και αρώματα.
Η «The Hoppy Pub» έχει βραβευτεί με τον τίτλο του Καλύτερου Craft Beer Bar στην Ελλάδα από το Ratebeer.com για οκτώ συνεχή χρόνια, με βάση κριτικές επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο, ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Ελλάδα για check-in μπίρας στη δημοφιλή εφαρμογή μπίρας Untappd.
Παράλληλα, είναι ο συνιδρυτής και συνδιοργανωτής του Thessaloniki Beer Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα, με περισσότερους από 30.000 επισκέπτες ετησίως.