Πιο συγκεκριμένα, στο βραβευμένο, παραθαλάσσιο εστιατόριο «Bubo», με φόντο το ηλιοβασίλεμα στη Διάπορο, ο Έλληνας MW θα παρουσιάσει στο κοινό κάποιες από τις καλύτερες εγχώριες ετικέτες κρασιού. Τα μενού τής οινογευσίας, η οποία περιλαμβάνει συνολικά εννέα ποτήρια, επιμελείται ο σεφ τού ξενοδοχείου, Δημήτρης Παμπόρης.
Το πρώτο σεμινάριο έχει τίτλο «50 Great Greek Wines» και σκοπό έχει να αναδείξει κάποια από τα βραβευμένα κρασιά τού 2022, δημιουργώντας νοητικά ένα ταξίδι από την Κρήτη και την Πελοπόννησο μέχρι τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Το δεύτερο ονομάζεται «Ασύρτικο – Ξινόμαυρο» και στοχεύει να συστήσει στους συμμετέχοντες ορισμένα αντιπροσωπευτικά κρασιά από τις δύο πιο αναγνωρισμένες ελληνικές ποικιλίες, δίνοντας έμφαση στη Σαντορίνη και στη Νάουσα. Μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου θα υπάρξει κλήρωση με δώρο μία φιάλη 1,5 λίτρου.
Επίσης, το Σάββατο 9 Ιουλίου ο Γιάννης Καρακάσης θα συναντήσει «γευστικά» τον σεφ Δημήτρη Παμπόρη και στο εστιατόριο «Treehouse», όπου θα προσφέρουν ένα degustation menu έντεκα σταδίων. Το σερβίρισμα ξεκινάει γύρω στις 21:15, οπότε καλό είναι να βρίσκεστε εκεί ένα εικοσάλεπτο νωρίτερα.