A foodie’s diary: Θεσσαλονίκη
Συνταγή που κερδίζει δεν την αλλάζεις: το Citymag ανατρέχει σε επιχειρήσεις εστίασης που ακολουθούν ώς τις μέρες μας την πεπατημένη δεκαετιών – και όχι άδικα…
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://citymagthess.gr/long-reads/article/a-foodie-s-diary-thessaloniki/
Αμοργός: Ένα νησί, άπειροι θησαυροί
Από όσπρια και βότανα ώς κρεατικά, θαλασσινά, αποστάγματα και γλυκά, το νησί προσφέρει κάτι για κάθε γούστο – ακόμη και το πιο απαιτητητικό.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://citymagthess.gr/long-reads/article/amorgos-ena-nisi-apeiroi-thisayroi/
The Cretan way
Η Κρήτη υποδέχεται ένα ολοκαίνουργιο resort, με την ευεξία στον πυρήνα τής φιλοσοφίας του.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://citymagthess.gr/long-reads/article/the-cretan-way/
Το Μεξικό μετακομίζει στην Αθήνα
Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές τού αθηναϊκού κέντρου, ανάμεσα στα υφασματάδικα της οδού Καλαμιώτου, το Loco φέρνει το Μεξικό στην καρδιά τής πρωτεύουσας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://citymagthess.gr/food/resto/article/to-mexiko-metakomizei-stin-athina/
Feel the soil: Με έμπνευση από τη γη
Μια νέα γαστρονομική εμπειρία από το Soil, ένα ολιστικό και γήινο γευστικό ταξίδι μέσα από το «Alepochori Experience», στο Αλεποχώρι Αττικής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://citymagthess.gr/food/resto/article/from-soil-to-table-gnorise-ti-tros/
Life is short, eat dessert first!
Αυτόν τον Ιούλιο η Αθήνα και το «Antonis Selekos Conceptual Desserts» μπαίνουν δυναμικά στη γαστρονομική μας ατζέντα – για πολύ καλό (και γλυκό) σκοπό…
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://citymagthess.gr/food/themata-food/article/antonis-selekos-conceptual-desserts-life-is-short-eat-dessert-first/
Στην Πάρο για την κουζίνα τού Nobu Matsuhisa
High-end γαστρονομικές απολαύσεις με την υπογραφή Matsuhisa και μια νέα εποχή κυκλαδίτικης φιλοξενίας στη Νάουσα, στην καινούργια τουριστική επένδυση της Grivalia Hospitality στην Πάρο, που ξεκινά τη λειτουργία της αυτό το καλοκαίρι.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://citymagthess.gr/food/resto/article/stin-paro-gia-tin-koyzina-toy-nobu-matsuhisa/
Στην Αρναία για ρυζόγαλο της γιαγιάς
Πώς μια παλιά, τολμηρή συνταγή έδωσε άλλη… γλύκα στη στροφή μιας πολύτεκνης μητέρας στο επιχειρείν.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://citymagthess.gr/food/themata-food/article/stin-arnaia-gia-ryzogalo-tis-giagias/
A legend is (re)born: Eternal Santorini
Ένα από τα πλέον εμβληματικά εστιατόρια της Σαντορίνης, ο Κουκούμαβλος, άνοιξε ξανά τις πόρτες του μέσα στο πανέμορφο Katikies Chromata, υποδεχόμενο την ένδοξη, νέα εποχή του.