Όλα αυτά τα ατού τα έχει στο πλευρό της η Achinos Mediterranean Tavern, η οποία άνοιξε τις πόρτες της πριν από μερικές εβδομάδες στην Εθνικής Αντιστάσεως 2, στο κεντρικότερο σημείο του λιμανιού της Καβάλας. Σήμα κατατεθέν της; Κάθε πιάτο που προσφέρει παρασκευάζεται από άριστες, τοπικές πρώτες ύλες και φρέσκα ψάρια, προσφέροντας αυθεντικές μεσογειακές συνταγές από τα χέρια του έμπειρου σεφ. Με στόχο, δε, να ικανοποιήσει κάθε γούστο και όρεξη, έχει φροντίσει ώστε το μενού της να περιλαμβάνει και εκλεκτά κρεατικά, όπως επίσης και μαγειρευτά φαγητά, εμπνευσμένα από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.
Σημασία έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να διασφαλίσει μια απολαυστική εμπειρία για τους συνδαιτημόνες – από τη μοντέρνα διακόσμηση του χώρου, που δημιουργεί ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον, ιδανικό για κάθε περίσταση, ώς την άψογη εκπαίδευση του προσωπικού, το οποίο σέβεται και τιμά την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας.
Και επειδή είναι σημαντικό το καλό φαγητό να το τρώμε και να μη μας τρώει, οι άνθρωποι της Achinos Mediterranean Tavern έχουν φροντίσει ώστε οι τιμές να είναι προσιτές, με στόχο καθένας να μπορεί να απολαύσει τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει αυτό το συναρπαστικό new entry στη γαστρονομική σκηνή της Καβάλας.
Κάπως έτσι, η πραγματική, η αληθινή πολυτέλεια γίνεται προσιτή σε όλους.