fbpx
ΑρχικήFOODΘέματαMasterclass αλλαντοποιίας

Masterclass αλλαντοποιίας

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

- Advertisment -

Ο Ηλίας Σκουλάς είναι ο σεφ που θέλεις να γνωρίσεις, αν θαυμάζεις τον Ντέιβιντ Τσανγκ – και, πιθανότατα, δεν εξιτάρεσαι με τη Τζούλια Τσάιλντ. «Η δική μου γενιά ενδιαφέρεται περισσότερο για το καραμελωμένο χοιρινό μέσα σε αφράτα bao buns παρά για το φιλέτο πάπιας σε σάλτσα πορτοκαλιού…», όπως λέει χαρακτηριστικά και ο ίδιος.

Σεφ τού αιρετικού «Food Mafia», του «Rock’n’Roll», του νεοσύστατου «Magna Grecia» και του «Steak Bistro» στο «Yoleni’s», αλλά και πίσω από δεκάδες concepts σε εστιατόρια και στη βιομηχανία, στη χώρα μας και στο εξωτερικό, έρχεται για ένα μοναδικό, οκτάωρο(!) σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη – και υπόσχεται ότι θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης με τον οποίο μπαίνουμε στην κουζίνα. Στη διάρκεια αυτών των οκτώ ωρών, θα μάθουμε τεχνικές και tips που ελάχιστοι γνωρίζουν, ενώ παράλληλα θα φτιάξουμε από το μηδέν (και θα δοκιμάσουμε) Bratwurst, chorizo, λουκάνικα Τζουμαγιάς, λουκάνικο με πρόβατο, Jack Daniels και σφένδαμο, το πιο cult ευρωπαϊκό αλλαντικό, τη ντζούγια από την Καλαβρία (μαθαίνοντας βήμα βήμα τα μυστικά παρασκευής της), τη γερμανική κρεατοφραντζόλα Leberkäse, τον καβουρμά από πρόβατο, τις Melton mawbray pies από τα δάση τού Νότιγχαμ, κεμπάπ σε έντερο, γρήγορο παστράμι από μοσχάρι, κορνμπίφ σε βάζο, αλλά και πίκλες για Όσκαρ. Στο τέλος τού σεμιναρίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες συνταγολόγιο και βεβαίωση παρακολούθησης.

INFO: Την ΤΡ 14.01, από τις 13:00 ώς τις 21:00, στον πολυχώρο «Taste Point» (Οδυσσέως 19, T. 2311-824.494, 6936-013.413). Κόστος συμμετοχής: 90 ευρώ (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 50 άτομα).

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική απορρήτου.

Ρυθμίσεις Cookies

Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε ποια cookies θα επιτρέψετε σε αυτή την ιστοσελίδα. Πατήστε στην αποθήκευση ρυθμίσεων για να εφαρμόσετε την επιλογή σας.

ΛειτουργικάΗ ιστοσελίδα για να δουλέψει χρησιμοποιεί κάποια απαραίτητα λειτουργικά cookies.

ΣτατιστικάΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για στατιστικούς σκοπούς, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο που σας προσφέρουμε.

Κοινωνικά ΔίκτυαΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies από τα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να μπορούμε να σας δείξουμε περιεχόμενο από πλατφόρμες όπως το YouTube και το FaceBook. Αυτά τα cookies μπορεί να καταγράφουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΔιαφημίσειςΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για διαφημιστικούς σκοπούς, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει. Αυτά τα cookies μπορεί να καταγράφουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

ΆλλαΗ ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί και ορισμένα cookies από υπηρεσίες που δεν εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες