ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΛΑΡΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ, ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΖΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.
Oι foodies τής πόλης υποδέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό το νέο δημιούργημα του σεφ και συνιδιοκτήτη Μανώλη Παπουτσάκη. Τα «Δέκα Τραπέζια», που άνοιξαν τις πόρτες τους μόλις τον Ιανουάριο, μπορεί να ακούγονται λίγα… Μα, γι’ αυτό ακριβώς σ’ αυτό το ιδιαίτερο, ελεύθερο μεζεδοπωλείο τής Στρατηγού Καλλάρη τα μικρά, ευφάνταστα πιάτα ετοιμάζονται με προσοχή και επιμέλεια, δίνοντας έμφαση στο ποιοτικό και ιδιαίτερο φαγητό, έτσι όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τη φιλοσοφία τού μεζέ, χωρίς περιορισμούς εντοπιότητας και γαστρονομικής παράδοσης.

Τα τραπέζια αποτελούν τον ανοιχτό χώρο, πάνω στον οποίο ξεδιπλώνεται η μαγειρική φιλοσοφία τού σεφ, με την προσδοκία και την υπόσχεση να αποτελέσουν μια νέα γαστρονομική πρόταση για τη Θεσσαλονίκη, που τόσο αγαπά τους καλούς μεζέδες, τα αποστάγματα και το κρασί. Αν και το lockdown τής πανδημίας βρήκε το εγχείρημα πάνω στο ξεκίνημά του, ανακόπτοντας την επιτυχημένη πορεία του, τα «Δέκα Τραπέζια» είναι έτοιμα να ξανανοίξουν τις πόρτες τους προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες. Έρχονται για να εντυπωσιάσουν με τις εμπνευσμένες μαγειρικές προτάσεις τού Μανώλη Παπουτσάκη, σε έναν από τους πιο όμορφους και σύγχρονα διαμορφωμένους πεζοδρόμους της πόλης, λίγα μόνο μέτρα από τον Λευκό Πύργο και την παραλία τής Θεσσαλονίκης.

















