Το νέο pop up concept που δημιούργησε η ομάδα τής «ergon foods» είναι ένα κλασικό μπεργκεράδικο, με έμπνευση και σύμμαχο τις πρώτες ύλες ελλήνων παραγωγών από τα καταστήματα «ergon». Ο σεφ Λευτέρης Αθανασόπουλος δημιούργησε έναν μικρό, αλλά εξειδικευμένο κατάλογο με μπέργκερς, πατάτες, σαλάτες και φτερούγες κοτόπουλου μπάρμπεκιου. Ξεχωρίσαμε το chevre cheeseburger με διπλό Angus μπιφτέκι, κατσικίσιο τυρί, μαγιονέζα με τρούφα και καραμελωμένα κρεμμύδια. Το συνδυάσαμε με διπλοτηγανισμένες γλυκοπατάτες και τη σαλάτα με φρέσκα ντοματίνια, αβοκάντο, φέτα, ελαιόλαδο και λάιμ. Αξιόλογο και το vegan cheeseburger, με μπιφτέκι beyond, καπνιστή μελιτζάνα, μαγιονέζα και άισμπεργκ (ως εναλλακτική επιλογή).










