Το όνομά της τα λέει όλα: «βραζιλιάνικη πικάνια». Δεν είναι μόνον η εξαιρετική πρώτη ύλη, αλλά και ο τρόπος μαριναρίσματος και ψησίματος με την παραδοσιακή, βραζιλιάνικη μέθοδο, όπως μας διευκρίνισαν, που κάνουν τόσο ξεχωριστό το picanha steak στο «Picanha Meat αnd More», στα Λαδάδικα. Ενδιαφέρον έχουν και τα συνοδευτικά για κάθε κυρίως πιάτο. Η συμβουλή μας είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουν από το μαγαζί. Ξεκάθαρα μια επιλογή για κρεατοφάγους – θα μας θυμηθείτε…










