Πολλοί γνωρίζουν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή για τα εκλεκτά προϊόντα της, όπως το γάλα, τα αυγά, η γαλοπούλα και το γιαούρτι. Λιγότεροι ξέρουν ότι είναι το μόνο ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης – από παιδικό σταθμό έως μεταπτυχιακές σπουδές. Και ακόμη λιγότεροι ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα έρευνας και καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το Citymag περνά 24 ώρες στη Σχολή, για να βιώσει εκ των έσω αυτό το συγκλονιστικό case study που κάνει περήφανη τη Θεσσαλονίκη.










