Highlights
Ο Ιανουάριος (τουλάχιστον…) είναι στην Ελλάδα μήνας κοπής της βασιλόπιτας – από εταιρείες, από φορείς, από συλλόγους ή, πολύ απλά,
- Citymag
- |
Σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία μάς προσκαλεί το Hyatt Regency Thessaloniki την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, με την παραδοσιακή σεφ Μαρία
Σε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία μάς προσκαλεί στις 18 Ιανουαρίου, στις 21:00, το εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki, σε
- Citymag
- |
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, από τις 14:00 και για όλη την ημέρα, το Blé Vin, το εξειδικευμένο wine bar και
- Citymag
- |
Ο σεφ Ιωάννης Χαντακής σάς υποδέχεται στη Νέα Διαγώνιο. Ένας από τους κορυφαίους έλληνες σεφ δημιουργεί για εσάς μια μοναδική
- Citymag
- |
Ο Amethystos, ένα από τα πιο εμβληματικά κρασιά του Domaine Costa Lazaridi, επανασυστήθηκε στο κοινό του στη Θεσσαλονίκη στις 30
- Citymag
- |
Το Fleur άνοιξε τις πόρτες του πρώτου καταστήματός του το 2011, για να ακολουθήσει το δεύτερο το 2024. Σίγουρα βρίσκεται
- Citymag
- |
Τα καλά εστιατόρια δεν είναι απλώς οι χώροι όπου μπορείς να περάσεις όμορφα, απολαμβάνοντας νόστιμο φαγητό. Είναι, στην πραγματικότητα, κιβωτοί
- Citymag
- |
Το Dos, που άνοιξε στα τέλη Νοεμβρίου κοντά στις «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, στη Νέα Παραλία, αποτελεί τη νέα προσθήκη στον
- Citymag
- |
Εκατό χρόνια γεύσης, ιστορίας και παράδοσης του Μακεδονικού Χαλβά γιόρτασε η οικογενειακή επιχείρηση Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ, με μια λαμπρή εκδήλωση