Highlights

Πριν από έντεκα χρόνια, ο Δήμος Καλαϊτσίδης (μετά από πολυετή θητεία σε κουζίνες ξενοδοχείων και αναγνωρισμένα εστιατόρια) αποφάσισε να ανοίξει
- Citymag
- |

Σε μια επετειακή για το εστιατόριο χρονιά και έχοντας ήδη το Ειδικό Σήμα Ποιότητας της Ελληνικής Κουζίνας από το υπουργείου
- Citymag
- |

Στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 39, δημιουργήθηκε ένας χώρος που συνδυάζει την εργασία με την απόλαυση του

Κείμενο, φωτογραφίες πιάτων: Αλέξανδρος Καραμανλής. Είναι από τα αγαπημένα μου στέκια για φαγητό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – παρά

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης AE (ΖΜΘ), η μοναδική 100% μεγάλη ελληνική ζυθοποιία, αναδείχθηκε ως μία από τις 20 πιο δυναμικές
- Citymag
- |

Εδώ και λίγο καιρό, ένας πολύ ιδιαίτερος «ναός» οινογνωσίας και οινογευσίας έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κέντρο της Νάουσας.
- Citymag
- |

Λένε ότι τα επιτυχημένα μαγαζιά είναι οι ιδιοσυγκρασίες των ανθρώπων που τα φτιάχνουν. Μια άποψη που μάλλον βρίσκει την εφαρμογή
- Citymag
- |

Όταν δραστηριοποιείσαι σε μια πόλη που έχει κερδίσει τον διεθνή τίτλο της πόλης του οίνου και της αμπέλου, όταν βρίσκεσαι
- Citymag
- |

Η aega δεν είναι απλώς ακόμη ένα ζαχαροπλαστείο. Είναι το πιο αγαπημένο ζαχαροπλαστείοκαι σήμα κατατεθέν της Νάουσας, με εκπληκτικές νοστιμιές
- Citymag
- |

Ενα εργαστήριο στη Νάουσα χρησιμοποιεί τα καλύτερα ντόπια φρούτα, για να φτιάξει λαχταριστές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και πολλές ακόμη
- Citymag
- |