Highlights

Κείμενο, φωτογραφίες πιάτων: Αλέξανδρος Καραμανλής. Μπαίνοντας στο Maestranza, ένιωσα αμέσως ότι αφήνω πίσω μου την πόλη και μπαίνω σε

Κείμενο, φωτογραφίες πιάτων: Αλέξανδρος Καραμανλής. Στην καρδιά της πόλης, το μεζεδοπωλείο Chouska καταφέρνει να ισορροπήσει με μαεστρία ανάμεσα στην

Παραμυθία. H γεύση των μύθων. Δεν θα μπορούσε να επιλεγεί πιο ταιριαστό όνομα για το νέο εστιατόριο που λειτουργεί εδώ

Κείμενο, φωτογραφίες πιάτων: Αλέξανδρος Καραμανλής. Ελάχιστα βήματα από τον Λευκό Πύργο, το Ντορέ Ζύθος προσκαλεί τον επισκέπτη σε μια

Κείμενο, φωτογραφίες πιάτων: Αλέξανδρος Καραμανλής. Το La Sirena Taqueria στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης μού το πρότειναν φίλοι ως ένα

Τα καλά εστιατόρια, όταν πας σε έναν ξένο τόπο, είναι σαν κεριά σε σκοτεινό δωμάτιο: ξέρεις ότι εκεί θα βρεις

Θα σκεφτόσασταν ποτέ να επισκεφθείτε τη Δράμα για φρέσκο ψάρι; Αν η απάντησή σας είναι «όχι», μια ψαροταβέρνα στην καρδιά

Ο Σταύρος Χαραλαμπίδης, με καταγωγή από τα Πηγάδια Κυργίων Δράμας, ξεκίνησε πολύ μικρός να βοηθάει στο μεζεδοπωλείο της μαμάς του,

Κείμενο, φωτογραφίες πιάτων: Αλέξανδρος Καραμανλής. Η ιταλική κουζίνα έχει βρει ακόμη έναν εκφραστή της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε

Υπάρχουν ορισμένα εστιατόρια που δεν είναι απλώς χώροι όπου πηγαίνεις για να απολαύσεις νόστιμο φαγητό. Σαφώς, η νοστιμιά στο πιάτο