Highlights

Πριν από έντεκα χρόνια, ο Δήμος Καλαϊτσίδης (μετά από πολυετή θητεία σε κουζίνες ξενοδοχείων και αναγνωρισμένα εστιατόρια) αποφάσισε να ανοίξει
- Citymag
- |

Σε μια επετειακή για το εστιατόριο χρονιά και έχοντας ήδη το Ειδικό Σήμα Ποιότητας της Ελληνικής Κουζίνας από το υπουργείου
- Citymag
- |

Κείμενο, φωτογραφίες πιάτων: Αλέξανδρος Καραμανλής. Είναι από τα αγαπημένα μου στέκια για φαγητό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – παρά

Στην καρδιά της Νάουσας, δίπλα στο δημοτικό πάρκο, βρίσκεται η Πυξίδα, ένα μοναδικό στέκι για καλοφαγάδες, στεγασμένο σε ένα όμορφο,
- Citymag
- |

Ενα μεζεδοπωλείο στην καρδιά της Νάουσας δεν αποτελεί απλώς μια έξοχη επιλογή για φαγητό. Αποτελεί λόγο ικανό για μία επίσκεψη
- Citymag
- |

Ενα εστιατόριο τα συνδυάζει όλα: την ομορφιά του προορισμού, τη νοστιμιά της κουζίνας τουκαι το pairing με ένα από τα
- Citymag
- |

Με παρουσία στην πόλη της Νάουσας για περισσότερο από 20 χρόνια, η ταβέρνα «Στου Θωμά» αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για
- Citymag
- |

Από το 2003 η Σπονδή σερβίρει κυρίως ναουσαίικες συνταγές φτιαγμένες με τοπικά προϊόντα, αναδεικνύοντας ιδανικά τις ετικέτες του Ξινόμαυρου. Μπαίνοντας
- Citymag
- |

Όταν ένα εστιατόριο είναι συνέχεια μιας γευστικής παράδοσης που κρατάει ήδη τρεις γενιές, ξέρεις ότι κάτι πρέπει να κάνει καλά.
- Citymag
- |

Κείμενο, φωτογραφίες πιάτων: Αλέξανδρος Καραμανλής. Η Κάνουλα έχει καθιερωθεί ως αγαπημένος γαστρονομικός προορισμός στη Θεσσαλονίκη για τους λάτρεις της